Start innsamling på Facebook

Det er mange måter å gi et bidrag. Finn din!

Start en innsamling på Facebook

Det er lekende lett! Innsamlinger i forbindelse med bursdager, jubileum, bryllup og andre anledninger er en populær, morsom og effektiv måte å bidra til vårt arbeid. Mange av dine Facebook-venner kommer til å like ditt engasjement og vil delta i innsamlingen.

Du oppretter enkelt en innsamling og styrer selv beløpet du ønsker å oppnå. Underveis i innsamlingen kan du øke det forventede beløpet, så det kan være lurt å starte med en litt lavere forventet sum og så høyne dette når du ser givergleden. Du vil bli overrasket over givergleden til venner og kjente i denne type gaveinnsamlinger.

Opprett Facebook-innsamling. Følg denne linken.

 

Følg lenkene her:

Gå inn på din egen Facebook-startside. Se i menyen til venstre etter Innsamlingsaksjoner. Følg så instruksjonene videre. Alt er enkelt tilrettelagt.

Gå inn på TaNos Facebook-side og trykk knappen «+ Opprett innsamlingsaksjon». Følg så instruksjonene videre. Alt er enkelt tilrettelagt.

Gi et engangsbidrag via Facebook. Gå til TaNo’s Facebook-side, trykk på den blå knappen «Gi et bidrag» – og du er i gang.

 

 

Gi et bidrag via Vipps

Hvis du har Vipps, så er dette den aller enkleste måten å gi et engangsbidrag. Logg deg inn på Vipps, søk opp 16595 eller Tano Trust.

 

  

 

Betal direkte til vår konto

Gi gjerne dit bidrag direkte til vår konto i DnB: 1594.19.44636 (TaNo Trust, Sverre F. Halvorsensvei 11, 3517 Hønefoss)

Bli fadder og følg vårt arbeid

Bli fadder du også og motta våre fadderhefter med oppdatert informasjon om arbeidet i Tanzania hver sommer og jul. Les mer….