Start innsamling på Facebook

Det er mange måter å gi et bidrag. Finn din!

Start en innsamling på Facebook

Det er lekende lett! Innsamlinger i forbindelse med bursdager, jubileumer, bryllup og andre anledninger er en populær, morsom og effektiv måte å bidra til vårt arbeid. Mange av dine Facebook-venner kommer til å like ditt engasjement og vil delta i innsamlingen.

Du oppretter enkelt en innsamling og styrer selv beløpet du ønsker å oppnå. Underveis i innsamlingen kan du øke det forventede beløpet, så det kan være lurt å starte med en litt lavere forventet sum og så høyne dette når du ser givergleden. Du vil bli overrasket over givergleden til venner og kjente i denne type gaveinnsamlinger.

Opprett Facebook-innsamling. Følg denne linken.

Gå inn på din egen Facebook-startside. Se i menyen etter Innsamlingsaksjoner. Følg så instuksjonene videre. Alt er enkelt tilrettelagt.

Gå inn på TaNos Facebook-side og trykk knappen «+ Opprett innsamlingsaksjon». Følg så instuksjonene videre. Alt er enkelt tilrettelagt.

Gi et engangsbidrag via Facebook. Gå til TaNo’s Facebook-side, trykk på den blå knappen «Gi et bidrag» – og du er i gang.

 

Nylig hadde TaNos mangeårige fadder, Kristina B. Liknes,bursdag. I den anledning startet hun en gaveinnsamling for TaNo på Facebook. Bidragene strømmet inn fra fjern og nær, og etter kort tid var summen på hele 10 260 kr til TaNos arbeid i Tanzania. Gratulerer og stor takk til Kristina – og alle hennes venner og bekjente. Kjempebra!!!

 

 

 

Gi et bidrag via Vipps

Hvis man først har Vipps, så er dette den aller enkleste måten å gi et engangsbidrag. Logg deg inn på Vipps, trykk på Kjøp og Betal og skriv inn 16595 eller Tano Trust.

 

  

 

Betal direkte til vår konto

Gi gjerne dit bidrag direkte til vår konto i DnB: 1594.19.44636 (TaNo Trust, Sverre F. Halvorsensvei 11, 3517 Hønefoss)

Bli fadder og følg vårt arbeid

Bli fadder du også og motta våre fadderhefter med oppdatert informasjon om arbeidet i Tanzania hver sommer og jul. Les mer….