• Fantastisk afrikansk fest på skånsk!

    Timbuktu i storform for Moyo Mmojas arbeid

    Det ble en glødende og intens intimkonsert i kjellerlokalet som huset arrangementet. Denne festen var selvsagt også en begivenhet for Moyo Mmojas prosjektleder Godwin Kalambile og TaNos Olav Holten som gjestet Skåne, lagde tanzaniansk ugali (maismel og vann) med tomatsaus og stekt kål – og holdt hvert sitt innlegg om arbeidet i Tanzania.

    Ingrid Forfang og Moyo Mmojas Vänner holdt en fantastisk fest i Skåne

    Denne kvelden fulgte svensk TV Jason/Timbuktu som del av en programserie som viser en dag i en kjendis’ liv, og morsomt som det er intervjuet Jason selv Godwin om Moyo Mmoja og om musikklivet i Tanzania. Sannsynligvis kommer også dette klippet på svensk TV en vakker dag – til glede for de med rett antenne.

    Festen ble en suksess og nært sagt hele bygda må ha vært innom. Det ble samlet inn en stor sum penger der og da, og flere meldte seg som faste faddere.

    Vi må få takke Ingrid, Örjan og Christian Stam, samt alle de andre som hjalp til for deres engasjement. Dette er innsats vi håper kan inspirere andre faddere til enten å iverksette lignende (eller mindre) arrangementer eller litt aktive støttegrupper. Skulle man ha noen gode ideer er det bare å melde i fra og vi bistår så godt vi kan!

    TaNos daglige leder Olav Holten, Timuktu og Moyo Mmojas prosjektleder Godwin Kalambile hadde en fantastisk afrikansk aften i Skåne