• Kjøp årets julekort!

  Send en julehilsen – og gi samtidig en gave til TaNos arbeid.

  – Salget av våre julekort gir  viktige bidrag til vårt arbeid i Tanzania!

   

  Vi sender deg kortet/-ene med henvisning i kortet om at det er gitt en donasjon til TaNos arbeid.

  Til årets julekort har vi igjen fått bruke kunstneren Ingrid Forfangs fantastiske bilde «The sky is the limit». Dette bildet hadde vi også på julekortet for snart 10 år siden. Siden flere faddere har etterlyst dette bildet som på våre julekort har vi den gleden å kunne tilby dette i år.

  Bildet er malt av Ingrid etter inspirasjonen hun fikk første gang hun og familien hennes var på et lengre opphold i Bagamoyo, Tanzania. De bodde på Moyo Mmojas gjestehus og stiftet nærmere bekjentskap med så vel Moyo Mmoja-hjemmene som organisasjonen der – og selvfølgelig livet i Bagamoyo og Tanzania. Gleden deres var så stor over dette bekjentskapet at de reiste tilbake for nok et lengre opphold noen år senere – og slik Moyo Mmoja og Bagamoyo har gjort et uslettelig inntrykk på dem, slik har de gjort et varig inntrykk på alle store og små i Moyo Mmoja i Bagamoyo. De er de beste av venner og er selvsagt hjertelig velkomne tilbake når som helst.

  Sjekk ut andre av Ingrids fantastiske bilder her på www.askart.se

  Lova, Ingrid Forfang og Mama Masaii

  Kortene er fine, hjemmelagde kortlaget og printet av oss i TaNo – og er derofr laget uten kostnader. Alle kostnadene går derfor i sin helhet til arbeidet. 

   Alternativ 1: Årets julekort:

  – For 100 kr per kort sender vi deg årets julekort med henvisning om at det er gitt et bidrag til vårt arbeid.

  Alternativ 2: Årests julekort – med donasjon til vårt Skolefond:

  – For 300 kr bidrar du til TaNo’s skolefond for videre utdanning av unge og ungdommene ved Moyo Mmojas familiehjem. I kortet fremkommer det at dette beløpet er gitt vår skolefond ved kjøp av kortet.

  Bruk skjemaet nedenfor til bestilling eller send e-post til post@tano.no

  Vi sender vi deg giro i posten sammen med kortene – eller du kan betale direkte med Vipps til 16595 / TaNo Trust

Comments are closed.